Po třetí se tento měsíc vracíme do Tretter’s baru, kde už řádil Lukáš s Extra Dry Martini a Honza s Gin Fizzem. V našem originálním videoseriálu Anatomie koktejlu jste se už mohli naučit klasické i twistované drinky. Dneska se boston shakeru opět chopí Honza Klier a ukáže vám svoji specialitku, svůj ‚signature drink‘ Crescit Sour.

Signature drinky jsou koktejly s podpisem, které nabízejí vrcholné umění barmana. Nikde se nedozvíte nic o jejich historii ani tradici. Jsou to většinou zbrusu nové koktejly s harmonickou chutí a něčím navíc.

A jak signature koktejl vzniká? Namíchanou novinku přechutná celý bar a autor následující dny experimentuje s poměry přísad a ozdobou a pak jej nabídne při různých příležitostech hostům. Možná, že když vám minulý večer barman nabízel úplně nový drink, zrovna jste ochutnali příští signature koktejl…

Leave a Reply

Your email address will not be published.