Jiří Junek se mimo jiné věnuje také interierovému designu. Interiér jeho předkrmových dvouhubek v podobě košíčků s krabem je šťavnatý, křupavý, děsně dobrý. Vyzkoušejte je!

Košíčky s krabím masem a hruškami
Autor: 
 
Ingredience
  • 6 krajíců bílého toastového chleba (jeden krajíc na košíček)
  • máslo na potření košíčků
  • 100 g krabího masa
  • 150 ml majonézy
  • 2 hrušky
Příprava
  1. Nejdříve si dáme předehřát troubu na 180 °C. Poté potřeme krajíce chleba rozpuštěným máslem a namačkáme je po jednom do kovových formiček košíčků. Dáme je na 10 minut
  2. zapéct do trouby. Pak je vyndáme a necháme vychladnout.
  3. Nakrájíme hrušky na malé kostičky, krabí maso zbavíme tekutiny a smícháme vše dohromady společně s majonézou. Nakonec ještě dochutíme pepřem a solí.
  4. Směsí naplníme vychladlé košíčky. Ozdobit se dají čímkoliv zeleným nebo řezem citronu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.