Kuchařka plná receptů na vaření a pečení v páře ode dneška není určená jen těm, kteří si koupí novou parní troubu Electrolux. Její online verzí se nyní může inspirovat kdokoliv. Stránka www.pecemevpare.cz přináší přes dvacet osvědčených receptů šéfkuchaře společnosti Electrolux Antonína Bradáče určených pro parní troubu. Najdete zde pokrmy ze všech druhů masa, sladké knedlíky i recept na babiččinu vánočku.

V jednoduchosti je krása. To platí i v kuchyni – jednoduché a rychlé vaření, které navíc prospívá lidskému zdraví, je v domácnostech stále více v kurzu. S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Moderní parní trouba disponuje nejen párou, ale i horkým vzduchem, grilem a nastavitelnými intervaly střídání páry a pečení, které jídlu zajistí křupavost a zabrání vysoušení pokrmu. Suroviny díky tomu neztrácejí chuť, vzhled ani svou přirozenou šťavnatost. V parní troubě tak můžete grilovat, připravovat steaky, upéct domácí chléb nebo dokonce tvarohovou bábovku.

Na www.pecemevpare.cz najdete přes dvacet vyzkoušených receptů, které pro parní troubu navrhl Antonín Bradáč, profesionální kuchař společnosti Electrolux. Jsou tu zejména masové pokrmy, a to jak z hovězího, vepřového, kuřecího ale i jehněčího masa. Dále je tu také návod na přípravu několika druhů ryb, recept na salát, domácí pizzu, ale i klasická česká jídla jako vepřo knedlo zelo, martinská husa nebo tvarohové buchty.

Každý recept obsahuje přesný návod na to, v jakém režimu spustit parní troubu, aby byl výsledný pokrm dokonalý. Kromě samotných receptů tu najdete i další tipy na zdravé vaření a výhody přípravy jídla v parní troubě. Online kuchařku si na stánkách můžete také stáhnout v podobě e-book.

Leave a Reply

Your email address will not be published.