V srpnu se sice v Laboratoriu konají jen čtyři kurzy, ale o to víc se na všechny účastníky těší. No a od září už zase jedou s kurzy na plný plyn.
Tady je přehled toho, co ještě stihnete (a co naopak už ne).
V úterý 16. srpna bude mít v Laboratoriu Riccardo Lucque populární kurz Zeleninová jídla, díky kterým zapomenete na maso. Můžete se těšit na skvělé menu, jedinečnou atmosféru a také na vzácné gastro hosty. Zbývá posledních pár míst!
Zato Letní kurz burgerů jako z Dishe už je vyprodaný! Není se čemu divit, Jirka Janouch je burgerový génius a vidět ho v akci prostě stojí za to. Účastníky kurzu naučí vegetariánský Portobello burger nebo klasický hovězí se sýrem Asiago a uzeným lilkem a prozradí jim své nejlepší tipy a triky. Jde navíc o pomyslné ukončení grilovací sezóny.
Letní edice levných kurzu našeho šéfkuchaře Martina Kortuse se bude v Laboratoriu konat ve čtvrtek 18. srpna. Loni byl tento kurz beznadějně vyprodaný, ale tentorát ještě několik míst mají. Přijdte si uvařit třeba pstruha nadívaného houbami nebo si vyzkoušet flambování fíků.
Srpnové kurzy uzavírá Tomáš Černý, který vás naučí připravovat své Vyladěné saláty. Uvidíte, že si zamilujete jeho neokoukané kombinace a suroviny a dozvíte se, jak udělat ze salátu luxusní záležitost. Uznejte, že takový chef salát s vejcem, rozpečenou slaninou, krevetami a avokádem nebo salát z divokých bylin,dressinkem z manga s pečenými kešu ořechy a čerstvou burratou zní skvěle.
www.laboratorio.cz

 

Hoď koment na plotnu

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.