Kuloár je prostor pro setkávání známých tvaří naší gastronomie. Uskuteční se 19. 2. v Novoměstské radnici. Představí se 6 projektů a promluví Sushiqueen a Daniel Kolský.

A proč Storyous pořádá premiérový Kuloár?

Kvalitní gastronomie má jednu velkou výhodu. Točí se v ní zajímaví lidé, kteří se navzájem velmi dobře znají. Pracovní vztahy totiž dřív nebo později přerostou ve vztahy osobní.
Jde stále o mladé a malé odvětví, které je úzce propojené. Ta pracuje s výběrovou kávou, ten zase s čajem. Ten školí, ta pořádá festival pro deset tisíc foodies, ten vlastní vyhlášenou restauraci a další píše blog. Všichni se dobře znají, ale u sklenky vína se neviděli až hamba.
Nikdo se nemůže divit, že třeba baristické soutěže nejsou ani náznakem o nevraživosti mezi soutěžícími, ale mnohem víc o tom, že člověk po čase potká téměř všechny přátele z branže na jednom místě. A přesně to je hlavní důvod, proč pořádáme premiérový Kuloár.

Důležité informace o premiérovém Kuloáru
Chceme nabídnout lidem, kteří se zajímají o dobré jídlo a pití nebo ho sami vytvářejí, prostor pro společné setkání, diskuzi nebo třeba obchodní schůzku v neformálním prostředí. S kuloárem je to snadné. Napište přátelům z oboru, které si dlouho přejete vidět a potkejte se na Kuloáru.

Vstupenka na Kuloár je zároveň degustační karta, díky které máte u každého z těchto projektů jednu degustační porci v ceně. Více zde kuloar.storyous.com.

Součástí večera jsou krátké panelové rozhovory se zúčastněnými projekty a dvakrát “K věci”. Bára Rektorová promluví o tom, jak využít konkurenční výhody a Daniel Kolský o žhavém tématu příštích dnů a týdnů – registračních pokladnách.

Kuloár se uskuteční 19. 2. 2015 od 19:00 v Novoměstké radnici, v prostoru nad Café Neustadt.

Za organizační tým se těší Zuzka Menhartová a Vojta Hodboď.

Zdroj: Storyous

Leave a Reply

Your email address will not be published.