Na ThinkFood společně s vámi pravidelně zasedáme k virtuálnímu stolu plnému skvělého jídla, pití, restaurací, chlebíčků… prostě milujeme – tak jako vy – všechna ta skvělá ‘když’ kolem jídla. Zatímco vy vidíte výsledek naší neúnavné, mravenčí a někdy i vyčerpávající práce na svých monitorech, za námi – když to všechno uvaříme, upečeme, vyfotíme a pak samozřejmě sníme – zůstávají mokré utěrky, polité ubrusy, myčky přetékající nádobím… Uf. Prostě je to sakra tvrdá práce.

Rádi bychom vám do konce tohoto roku na ThinkFood postupně každý měsíc představili jedno zajímavé téma nebo problém, který řešíme například v kuchyni nebo i v jiných domácích provozech. A společně se specialisty z Electroluxu vám představíme jeho řešení.

Začínáme teď. Velikonoční zajíček v záhlaví webu signalizuje také novou pravidelnou soutěž. Každý měsíc se vás na něco zeptáme, a když správně odpovíte a budete mít štěstí, dárek je váš. Párkrát už jsme to vyzkoušeli (podívejte se zde a tady) a víme, že vás to hodně bavilo. Ostatně nás taky, takže ještě jednou díky Electroluxu za zajímavé ceny a jdeme na to!

A v dubnu začneme hezky od podlahy. Oh, pardon tedy od ubrusu: ten opravdu špinavý a plný mastných skvrn jsme nevyprali v oblíbeném pracím prášku Ar****, ale strčili ho do nejnovější pračky Electrolux. Jak to dopadlo? O tom podrobně zítra. A příště zase o dalších skvělých technologiích pro vaši kuchyni a domácnost.

Zajímá vás víc, sledujte Facebook Electrolux
Inspirujte se zde www.electrolux.cz

Hoď koment na plotnu

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.